ObjectLabs
     Enkelhet Lavrisiko Lavpris ved IT utvikling                                 Hjem   IT-tjenester   IT-konsulenter   Erfaring   Kontakt

Lavpris IT-tjenester fra enkle webber til store utviklingsoppdrag Lavpris IT-tjenester til små og store virksomheter

ObjectLabs erfarne, norsktalende konsulenter med minimum 5 års universitetsutdannelse tilbyr et bredt spekter av lavpris IT-tjenester til små og store virksomheter. Timepris for oppdrag på over et månedsverk er kr 790 + mva hos oss og kr 790 + mva ute hos våre kunder. I motsetning til mange kjente konsulentselskaper jobber vi lite på anbud. Mange erfarer at anbudsprisen til store konsulentselskaper både dobles og tredobles fordi spesifikasjonene ikke er gode nok. ObjectLabs har i stedet lave timepriser og bygger del for del som leveres for utprøving med få ukers mellomrom. Under gjennomføringen rapporterer vi fortløpende status og ferdigprosent inkludert eventuelle endringsønsker. Som kunde vil du alltid ha full trygghet og kontroll. Blir kostnadene for høye, kan du bytte til et annet selskap. Vi bidrar også med enkeltutviklere til nye prosjekter, til styrking av pågående prosjekter, og til vedlikehold av programvare.

IT tilbud Et utvalg av ObjectLabs konkurransedyktige IT tilbud

  • Microsoft .NET og Windows Våre konsulenter har solid erfaring med utvikling av avanserte 3-lags .NET baserte web og Windowsapplikasjoner. Nettsteder utvikles effektivt med ASP.NET, C#, VB.NET, XML og MS SQL server database.

  • PHP med MySQL database Enkle nettsteder og avanserte internettportaler lages med de gode gratisverktøyene PHP og MySQL.

  • Software med mye feil og store vedlikeholdskostnader Vi har konsulenter som har spesialisert seg på små og mellomstore systemer hvor feilretting og vedlikehold skaper nye feil, ansatte utvikler slutter og innleide datakonsulenter blir for kostnadskrevende. Gode kundereferanser.

  • Open source og Linux Åpne løsninger utnytter gratis programmer og kildekode. På Linux kan du kjøre f.eks. gratis Office software.

  • Java Vi modellerer, utvikler og vedlikeholder Java J2EE applikasjoner f.eks. med Oracles databaser og applikasjonservere.

  • Stormaskin, Cobol og integrasjon med web Vi forstår viktigheten av å forvalte en kundes investeringer i Cobol, databaser og stormaskinløsninger. ObjectLabs tilbyr utvikling, vedlikehold og integrasjon med internett, samt migrasjon til åpne systemer.

  • Rational unified process Metoden støtter utvikling av store, komplekse systemer hvor modellering og prosess er sentralt.

  • Portaler på nettet som blir funnet, lest og brukt Vår spesialitet er kostnadseffektive portaler som fungerer og er fleksible for endringer.

  • Søkemotoroptimalisering av websider Gir økt salg via kostnadseffektiv markedføring på nettet.

ObjectLabs a.s, Aschehougsvei 6, 0587 Oslo. Tlf 21 39 00 06. Mail: post@objectlabs.no