ObjectLabs
     Enkelhet Lavrisiko Lavpris ved IT utvikling                                Hjem   IT-tjenester   IT-konsulenter   Erfaring   Kontakt

Søkemotoroptimalisering Søkemotorer og søkemotoroptimalisering av websider

Optimalisering av nettsteder mot søkemotorer på internett er en meget effektiv markedføringskanal som gir økt salg. Financial Times skrev f.eks for en tid siden at dette var viktig og sterkt undervurdert. ObjectLabs utnytter søkemotoroptimalisering selv. Vår viktigste markedføring er våre søkemotoroptimaliserte websider. Vi er godt plassert på en rekke søkeord relatert til teknologier vi tilbyr. Dette er gratis, effektiv og 100% målrettet markedsføring. ObjectLabs tilbyr slike optimaliseringstjenester til andre som har nytte av internett som salgskanal. Mer om søkemotoroptimalisering.

Søkemotorer og indeksering Hvordan et optimaliseringsprosjekt utføres

Første fase av et prosjekt er en grundig analyse sammen med kunden av målsetning, potensiale, konkurrenter og ambisjonsnivå. Etter dette følger en fysisk justering av websidene. Utvidelser av webben anbefales i tilfeller der dette vil gi betydelige resultater. Den nye webben legges inn i de viktige søkemotorene i verden. Hele prosessen støttes av rappporter om søkemotorplassering og målte forbedringer ved ny indeksering. Som kunde ser du selv hva dette betyr for dine websiders hitcount. Utnyttelse av søkemotorer har stor nytte ved merkevarebygging, salg av produkter som ikke finnes i nærbutikkene, og ved konkurranse på pris.

Søkesider for Google, Yahoo, Microsoft og Kvasir Et eksempel på markedsføring via søkemaskiner

Vi har gjort en omfattende søkemotoroptimalisering for et lite Vestfoldfirma, Bikez.com a.s. Uten annen markedsføring har de oppnådd 40 millioner sidevisninger i året. De er blant de større nettstedene i verden innen sin bransje. Et stort antall av Bikez' websider er blant de høyest rangerte hos viktige søkemotorer. Klikk for å se eksempler på plasseringer hos Google, Yahoo, Microsoft. En seiglivet myte innen webdesign er en kan oppnå slik resultater ved å legge inn nøkkelord i sidene og masseregistrere dem på tusener av søkesider på nettet. Dette gir i dag kun problemer. Uten kontinuerlig oppdatert spesialkompetanse kommer en ikke blant de 10 eller 30 høyest rangerte treffene av titusener av websider som inneholder et gitt søkeuttrykk.

ObjectLabs a.s, Aschehougsvei 6, 0587 Oslo. Tlf 21 39 00 06. Mail: post@objectlabs.no